Ämne: Legevindsnytt #51 Juni 2002

Legevindsnytt #52

Om du inte vill ha detta brev i fortsättningen eller om du har några tips eller kommentarer - skriv en liten mening om detta till: legevind@home.se

PRODUKTION

Maj producerade 34 MWh. Detta är andra månaden i följd som vi haft månadssämst.
Vi ligger fortfarande näst bäst räknat från årets början. Maj har varit en väldigt jämn månad sedan verket startade. 34 till 49 med ett medel av 41 MWh gäller för Maj månad sedan starten

TEKNIK
Säkringen är nu bytt till en ny. Vi har samtidigt satt in ett nytt larm som ringer och talar om när verket har stannat. Vi har också under månadens sista dag haft ett mindre planerat underhållsbesök från Vindkraft AB. Denna gången var det en koppling (svivel) som började bli dålig och byttes mot en ny. Kopplingar mellan roterande och fasta utrustningar är slitagedelar. Om det hade blivit totalt haveri på denna sviveln så hade oljan runnit ut och det hade blivit en hel del extra jobb.

STYRELSE
Årsmötesprotokollet finns förhoppningsvis att hämta via vår hemsida. Formatet är pdf så man måste ha Acrobat Reader installerad på sin dator för att kunna öppna dokumentet.
Vi har fortfarande pengar som vi väntar på från Nora Energi gällande 9-öringen för år 2001.
Vårt stora lån på en miljon kronor har löpt ut och vår nye ordförande jobbar på att få ett nytt lån på 600 000 kronor för att lösa det tidigare lånet.

Vindhälsningar Patrik Gertsson

Legevind Ekonomisk Förening

legevind@home.se