Legevindsnytt #15
Om du inte vill ha detta brev i fortsättningen eller om du har några tips eller kommentarer - skriv en liten mening om detta till : legevind@home.se
  
 
 
PRODUKTION 
April var en vindmässigt bra månad fast vi hade kanske önskat lite mindre vindar på Valborg då den stora brasan fick ställas in för vindar upp mot 20 m/s ;-)   Månadens produktion var 66 MWh.
 
STYRELSEN 
Som kassör har undertecknad nu tagit del av föreningens bokföring. Det är intressant att leta sig genom pärmar med protkoll. Jag hoppas att snart kunna skriva en kort berättelse om hur LEGEVIND blev till.
Årsmötesprotokollet är klart och kommer förhoppningsvis att skickas ut till alla hushåll under månaden.
Årets "90-krona" kommer att betalas ut så snart Kassörsrollen blivit konstituerad samt våra nya bankkonton har blivit aktiva. - Vi har bytt bank för att reducera utgifterna för de lån som fortfarande finns kvar på anläggningen.
 
ANDELAR
Vi har fortfarande en del lediga andelar kvar.
Känner du någon som vill vara medlem så hör av dig så skickar jag genast köpeavtal med inbetalningskort.
Vill du ha några prospekt att dela ut så finns även det - bara hör av dig så får du några i ett brev på posten, eller bestäm en tid så kan vi träffas - hos mig eller nere vid möllan.
 
TEKNIK 
Wind World (som numera heter NEG MICON) håller på att utföra de sista justeringarna som beslutades i slutbesiktningen som utfördes efter 2 års drift när verkets leveransgaranti gick ut.
"Kröjbromsarna" är åtgärdade, det är bara en packbox till växellådan kvar att byta.
 
 
 
Vindhälsningar
Patrik Gertsson
 
 
Legevind Ekonomisk Förening
http://www.come.to/legevind
legevind@home.se